Glasskader - Akut Døgnvagt til Glasskader

Har du akut brud for udbedring af glasskader ved Hærværk & Indbrud?

Landsdækkende døgnvagt
Er uheldet ude, og har du brug for akut afdækning, så er vores glarmestre på pletten 24 timer i døgnet med vores døgnvagt.

Glarmester Gunnar Jensen Eftf. ApS har døgnvagt som er bemandet alle årets dage. Vi tilbyder alle former for afdækning i forbindelse med glasskade, hærværk og indbrud både til erhverv og private. Med vores døgnvagt er du garanteret, at en glarmester er på pletten inden for 30 minutter i og omkring de største byer og indenfor 60 minutter i resten af landet.

Vi har stor erfaring som glarmester på døgnvagt og afhjælper omkring 5-6 indbrudsskader i døgnet. Vi samarbejder med flere af de store alarmselskaber og kan afdække alt fra ødelagte døre, vinduer og glasfacader til afdækning af rambuktyveri, hul i taget og reparation og udskiftning af låse.

Ny rude/glasfacade indfor 24 timer
Når du bruger os som din glarmester, er du udover vores professionelle døgnvagt også garanteret en høj service. Hos Glarmester Gunnar Jensen Eftf ApS sørger vi for, at du ikke skal vente en uge på at få en ny rude i efter indbrud, hærværk eller skade. Vi skaffer en ny rude med det samme og monterer inden for 24 timer.

Reperation af glasskade
Hos Glarmester Gunnar Jensen Eftf. ApS reparerer vi alle former for glasskader.

Har du fået en glasskade, er det vigtigt, at der bliver taget hånd om skaden hurtigst muligt, da en glasskade kan føre til andre og mere omkostningstunge skader såsom vandskader eller eventuelt ubudne gæster.

Vi sørger for hurtig og effektiv afdækning og en udskiftning af glasset.

Vores høje fokus på kundeservice, kvalitet og sikring har gjort, at vi i dag er førende inden for glasskader. Med kompetente, effektive og kvalitetsbevidste medarbejdere kan vi sørge for, at din glasskade skaber så lidt gene som muligt – hvad enten det gælder en stor glasfacade, et mindre vindue eller brusedøren på badeværelset.

Har du fået en glasskade, så kontakt os på telefon 44 98 03 04.

Kontakt os:

Glarmester Gunnar Jensens Eftf ApS

Telefon:

Mail:

Adresse:

Ordrupvej 98E,
2920 Charlottenlund

Skal vi ringe dig op?

Vi er medlem af: